Hopi Bon!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van buurvrouwenbuurvrouw - WaarBenJij.nu Hopi Bon!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van buurvrouwenbuurvrouw - WaarBenJij.nu

Hopi Bon!!

Door: Jessica

Blijf op de hoogte en volg

30 April 2017 | Aruba, Oranjestad

Ultiem genietend van een vrije dag zitten we vandaag op Baby Beach en bedachten we dat weer vreselijk veel te vertellen hebben! Na de laatste blog hebben we op de eerste plaats veel gewerkt maar slijten we daarnaast onze vrije tijd met uurtjes bij het zwembad, op het strand of met een drankje onder de stralende sterren s'avonds. Iedere keer opnieuw bedenken we ons dat we het verschrikkelijk goed hebben! Uiteraard dat we het samen nog altijd goed kunnen vinden maar bovenal hoe we ons hier ingeleefd hebben en hoe soepel alles verloopt! We hebben inmiddels een tweede auto aangeschaft (voelt nog steeds lichtelijk overdreven voor Nederlandse begrippen maar neem van ons aan dat we het hier zonder tweede auto niet zouden redden) en afgelopen woensdag zijn we dan eindelijk verhuisd! Spullen inpakken in Quality ging enorm soepel, ikzelf ben op dinsdag al ingepakt en verhuisd naar Janine haar appartement (omdat we een nacht moesten bijboeken en het oprecht zonde vonden beide kamers te betalen) en samen hebben we woensdag na onze dagdienst de rest ingepakt. Alles in de auto's en op naar Aquazul. Hier stond ons huisje uitnodigend open en waaide de wind er lekker doorheen. Het voelde meteen als thuis! Allebei een eigen slaapkamer, prima keuken en badkamer een zit/eet hoek en een fijn terras wat alleen van ons is! We hebben onze spulletjes uitgepakt en zijn toen gaan eten bij 080 (want het leven is prachtig) een soort cafe/restaurant bij ons om de hoek. Patatjes, schnitzel, kipsate met hele chille satesaus en een koud biertje! Ja het leven is prachtig! De dagen daarna hebben we elkaar weinig gezien (want werken en dan tegenovergestelde diensten) vrijdag heb ik bij de loods onze verhuisdozen van thuis opgehaald en dat was zo'n fijn moment!! Het was vooral een grote aaneenschakeling van oooojaaaa en yeah!! Noem het suf maar wij wisten 5 weken later niet meer wat er precies allemaal in zat en dat was best leuk! Gister had Janine haar laatste van 5 dagdiensten en was ik vrij. Winkel in winkel uit om een behoorlijke lijst spullen aan te schaffen wat er toch echt mistte in ons huisje (plankje bij de wastafel, wokpan, vergiet, wasrek en ga zo maar door) vlak na elkaar kwamen we rond 15.00 oververhit en moe thuis en zijn we heerlijk het zwembad in gedoken! S'avonds lekker gekookt en buiten aan tafel (dat kon in Quality niet vandaar de specifieke vermelding) heerlijk gegeten! Toen iets leuks aangetrokken, make upje aangebracht en op pad (dit was ons eerste weekend/half weekend vrij sinds we hier zijn dus moesten we het er van nemen) heerlijk met de voetjes in het zand met een lekker muziekje op de achtergrond cocktails gedronken! Vandaag zitten we dus heerlijk op het strand en kijken we uit op het nog steeds adembenemende blauwe water en genieten we van de zon en het verkoelende windje! Hopi Bon!! Saludos en Ayó!

• 01 Mei 2017 - 02:49

Jurgen:

zijn de verschillen met nederland of zwitserland nog groot?? genoeg personeel? alle specialismen?? jullie doen dat goed!! nog veel plezier!!

• 01 Mei 2017 - 08:03

Eefje:

Leuk wakker worden, met een verslag van jullie! Wat klinkt het allemaal goed! Leuk om te lezen meiden!

• 01 Mei 2017 - 13:15

Jan Wage:

Als ik dit lees heb ik het gevoel dat ik iets mis. Maar heb nu geen zin meer in een jaren lange omscholing om ook in zo"n prachtig warm land te mogen/kunnen werken.Daarom mogen jullie het doen , en ik begrijp dat jullie het daar ook geweldig naar de zin hebben , Hoe gaat het met de taal ?? koeterwaals of gaat het wel ha ha , ik wensjullie veel plezier en een goede arbeid dan gaat de tijd wat sneller doei doei.

• 02 Mei 2017 - 08:41

Romakim:

Lieve schatten, fijn weer zo'n verslag te lezen, fijn dat jullie het zo naar de zin hebben, houden zo, wij hebben hier toch zo onze zorgjes, of alles wel goed gaat toch?? Liefs van een " doodgewonekoe"